Solution Manual and Test Bank (Test bank for you ) hey everybody especially students, do not worry about exams , quizes ,homeworks...... here is a student Solution Manual and Test Bank (Test bank for you ) just u should email : docsmtb@hotmail.com
http://smtb2013.blogspot.com/2017/09/list-of-solution-manualtest-bank-2017_15.html
- Home
- Test Bank & solutions manual list 1
- Test Bank & solutions manual list 2
- Test Bank & solutions manual list 3
- samples
- list(A,B)
- list (C)
- List (D-E)
- List (F)
- List (G)
- List (H)
- List (I)
- List (J)
- List (K)
- list (L)
- List (M)
- list (N)
- List (O)
- List (P)
- List (Q)
- list (R)
- List (S)
- List (T)
- List (U)
- List (V)
- List (W)
- List (Y_Z)
- Test Bank & solutions manual list 1 (2018/2019)
Showing posts with label Essentials-of-MIS-12E-Kenneth-C.-Laudon-Jane-P.-Laudon test bank. Show all posts
Showing posts with label Essentials-of-MIS-12E-Kenneth-C.-Laudon-Jane-P.-Laudon test bank. Show all posts
download Lehninger Principles of Biochemistry Sixth Edition
Lehninger Principles of Biochemistry Sixth Edition
EBOOK ✔️
TEST BANK ✔️
if you need ↑↑↑↑↑ just send email to :
#TestBank #Test_Bank #SolutionManual #Solution_manual #Instructor_Manual #Exams #homework #problems #exercises
http://smtb2013.blogspot.com/
https://www.facebook.com/testbanksolutionsm/
Test Bank For You ↑↑↑↑
💛
sample. test bank ↓↓↓
Chapter 1 The Foundations of Biochemistry
Multiple Choice Questions
1. Cellular foundations
Pages: 2–4 Difficulty: 1 Ans:
C
In a bacterial cell, the DNA is in the:
A) cell envelope.
B) cell membrane.
C) nucleoid.
D) nucleus.
E) ribosomes.
2. Cellular foundations
Page: 3 Difficulty: 1 Ans: E
A major change occurring in the evolution of eukaryotes from prokaryotes was the development of:
A) DNA.
B) photosynthetic capability.
C) plasma membranes.
D) ribosomes.
E) the nucleus.
3. Cellular foundations
Page: 3 Difficulty: 1 Ans: B
In eukaryotes, the nucleus is enclosed by a double membrane called the:
A) cell membrane.
B) nuclear envelope.
C) nucleolus.
D) nucleoplasm.
E) nucleosome.
4. Cellular foundations
Page: 4 Difficulty: 1 Ans: C
The dimensions of living cells are limited, on the lower end by the minimum number of biomolecules necessary for function, and on the upper end by the rate of diffusion of solutes such
as oxygen. Except for highly elongated cells, they usually have lengths and diameters in the range of:
A) 0.1 m to 10 m.
B) 0.3 m to 30 m.
C) 0.3 m to 100 m.
D) 1 m to 100 m.
E) 1 m to 300 m.
5. Cellular foundations
Page: 4 Difficulty: 2 Ans: B
Which group of single-celled microorganisms has many members found growing in extreme environments?
A) Bacteria
B) Archaea
C) Eukaryotes
D) Heterotrophs
E) None of the above
6. Cellular foundations
Page: 5 Difficulty: 2 Ans: B
The bacterium E. coli requires simple organic molecules for growth and energy—it is therefore a:
A) chemoautotroph.
B) chemoheterotroph.
C) lithotroph.
D) photoautotroph.
E) photoheterotroph.
7. Cellular foundations
Page: 6 Difficulty: 1 Ans:
D
Which is a list of organelles?
A) Mitochondria, chromatin, endoplasmic reticulum
B) Peroxisomes, lysosomes, plasma membrane
C) Proteasomes, peroxisomes, lysosomes
D) Mitochondria, endoplasmic reticulum, peroxisomes
E) All of the above
8. Cellular foundations
Pages: 6–8 Difficulty: 2 Ans:
B
Which one of the following has the cellular components arranged in order of increasing size?
A) Amino acid < protein < mitochondrion < ribosome
B) Amino acid < protein < ribosome < mitochondrion
C) Amino acid < ribosome < protein < mitochondrion
D) Protein < amino acid < mitochondrion < ribosome
E) Protein < ribosome < mitochondrion < amino acid
9. Cellular foundations
Page: 10 Difficulty: 2 Ans: A
The three-dimensional structure of macromolecules is formed and maintained primarily through noncovalent interactions. Which one of the following is not considered a noncovalent interaction?
A) Carbon-carbon bonds
B) Hydrogen bonds
C) Hydrophobic interactions
D) Ionic interactions
E) van der Waals interactions
samples
Essentials-of-MIS-12E-Kenneth-C.-Laudon-Jane-P.-Laudon test bank
Essentials of MIS, 12e (Laudon) Chapter 1 Business Information Systems in Your Career
1) As discussed in the chapter opening case, the San Francisco Giants are taking advantage of wireless technology to do which of the following? A) Improve decision making B) Achieve operational excellence C) Implement dynamic ticket pricing D) Perform data analysis E) Enhance fan experience Answer: E Difficulty: 3: Challenging AACSB: Analytical Thinking; Information Technology LO: 1.1: Why are information systems so essential for running and managing a business today?
2) Journalist Thomas Friedman's description of the world as "flat" refers to: A) the flattening of economic and cultural advantages of developed countries. B) the use of the Internet and technology for instantaneous communication. C) the reduction in travel times and the ubiquity of global exchange and travel. D) the growth of globalization. E) the increased use of global currencies. Answer: A Difficulty: 2: Moderate AACSB: Application of Knowledge LO: 1.1: Why are information systems so essential for running and managing a business today?
3) The six important business objectives of information system investment include all of the following except: A) competitive advantage. B) employee morale. C) improved decision making. D) survival. E) new products. Answer: B Difficulty: 2: Moderate AACSB: Application of Knowledge LO: 1.1: Why are information systems so essential for running and managing a business today?
2 Copyright © 2017 Pearson Education, Inc.
4) A firm that invests in an information system because it is a necessity of doing business does so because it is seeking to achieve which of the following business objectives? A) Survival B) Improved decision making C) Competitive advantage D) Operational excellence E) Customer intimacy Answer: A Difficulty: 2: Moderate AACSB: Information Technology LO: 1.1: Why are information systems so essential for running and managing a business today?
5) Walmart exemplifies the power of information systems coupled with excellent business practices and supportive management to achieve which of the following? A) New business models B) Operational efficiency C) Customer intimacy D) Competitive advantage E) Survival Answer: B Difficulty: 3: Challenging AACSB: Analytical Thinking LO: 1.1: Why are information systems so essential for running and managing a business today?
6) Verizon's implementation of a web-based digital dashboard to provide managers with realtime information, such as customer complaints, is an example of: A) improved flexibility. B) improved decision making. C) competitive advantage. D) supplier intimacy. E) a new product. Answer: B Difficulty: 2: Moderate AACSB: Analytical Thinking; Information Technology LO: 1.1: Why are information systems so essential for running and managing a business today?
7) Which business objective were competitors seeking when they rushed to provide ATMs as well after Citibank introduced the first ATMs in New York? A) Improved efficiency B) Customer and supplier intimacy C) Survival D) Competitive advantage E) Improved decision making Answer: C Difficulty: 2: Moderate AACSB: Analytical Thinking; Information Technology LO: 1.1: Why are information systems so essential for running and managing a business today?
3 Copyright © 2017 Pearson Education, Inc.
8) All of the following describe the effects of globalization except: A) significant decreases in operating costs. B) reduction of labor costs through outsourcing. C) ability to find low-cost suppliers. D) increases in transaction costs. E) replication of business models in multiple countries. Answer: D Difficulty: 3: Challenging AACSB: Analytical Thinking LO: 1.1: Why are information systems so essential for running and managing a business today?
9) A firm that must invest in a new information system in order to comply with federal legislation is investing to achieve which of the following business objectives? A) Customer intimacy B) Operational excellence C) New products. D) Improved decision making E) Survival Answer: E Difficulty: 2: Moderate AACSB: Application of Knowledge LO: 1.1: Why are information systems so essential for running and managing a business today?
10) Which of the following is an example of a business using information systems to create new products and services? A) Apple's creation of the iPad B) JC Penney's information system that allows its contract manufacturers to see what garments have been sold and need to be replaced C) The Mandarin Oriental's use of computers to keep track of guests' preferences D) Verizon's web-based digital dashboard providing real-time company information for managers E) Walmart's Retail Link's system Answer: A Difficulty: 2: Moderate AACSB: Analytical Thinking; Information Technology LO: 1.1: Why are information systems so essential for running and managing a business today?
4 Copyright © 2017 Pearson Education, Inc.
11) An example of a business using information systems for supplier intimacy is: A) Apple's creation of the iPad. B) JCPenney's information system that allows its contract manufacturers to see what garments have been sold and need to be replaced. C) Citibank's ATM system. D) Verizon's web-based digital dashboard providing real-time company information for managers. E) the Mandarin Oriental's use of computers to keep track of guests' preferences. Answer: B Difficulty: 2: Moderate AACSB: Analytical Thinking; Information Technology LO: 1.1: Why are information systems so essential for running and managing a business today?
12) To make sure they stock clothes that their customers will purchase, a department store implements a new application that analyzes spending levels at their stores and cross-references this data to popular clothing styles. Which of the following business objectives is this information intended to support? A) New products B) Survival C) Customer intimacy D) Improved decision making E) Operational excellence Answer: C Difficulty: 2: Moderate AACSB: Analytical Thinking; Information Technology LO: 1.1: Why are information systems so essential for running and managing a business today?
13) Telepresence is an example of which of the following? A) Business intelligence B) Social business C) IoT D) Mobile digital platform E) Virtual meeting Answer: E Difficulty: 1: Easy AACSB: Application of Knowledge LO: 1.1: Why are information systems so essential for running and managing a business today?
if you need it
just contact any time :
docsmtb@hotmail.com
Subscribe to:
Posts (Atom)

